Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Cryptocurrency’s risicovol?

Er zijn meerdere manieren om je geld te kunnen investeren. Zo kun je kiezen om te investeren in vastgoed en aandelen en anderzijds cryptocurrency’s. Al deze mogelijkheden brengen op een eigen manier een risico met zich mee. Een huis kan verborgen lekkages hebben, een CEO kan een verkeerde uitspraak doen en de koers van een crypto munt kan instorten. Het is altijd aan te raden om te investeren in verschillende markten. Wanneer je investeert breng je de risico’s op voorhand zo goed mogelijk in kaart. Deze probeer je zoveel mogelijk te minimaliseren door strategische keuzes te maken.

Door slechte publiciteit over cryptocurrency’s door de media, zijn veel mensen terughoudend bij het investeren in de crypto markt. Dat terwijl de crypto markt èèn van de hardst groeiende markten ter wereld is. We zien nu een verandering in de berichtgeving en steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in cryptocurrency’s. Dit komt mede, omdat grote bedrijven gebruik maken van verschillende blockchain technologieën. Denk hierbij aan bedrijven als Tesla, ING group, Paypal, Visa, Shell, Pfizer, Mircrosoft en zelfs de Nederlandse regering. Ook accepteren steeds meer bedrijven betalingen met crypto. Cryptocurrency’s gaan de komende jaren een grote rol spelen in onze economie.

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de beleggers in de crypto markt hun geld verliezen. De meeste mensen weten niet precies wat ze doen en beleggen hun geld in de verkeerde coins en/of op de verkeerde momenten. Je wilt je risico’s zoveel mogelijk beperken door onderzoek te doen naar de crypto munt waar je in wilt investeren. Ook kun je doormiddel van grafiek analyses je risico’s beperken en potentiële kansen vroegtijdig inschatten. Buy low, sell high. Veel mensen doen dit niet en verkopen hun crypto munt met verlies.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden!

Vraag een gratis adviesgesprek aan