Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Cryptocurrency’s risicovol?

Er zijn meerdere manieren om je geld te kunnen investeren. Zo kun je kiezen om te investeren in vastgoed en aandelen en anderzijds cryptocurrency’s. Al deze mogelijkheden brengen op een eigen manier een risico met zich mee. Een huis kan verborgen lekkages hebben, een CEO kan een verkeerde uitspraak doen en de koers van een crypto munt kan instorten. Het is altijd aan te raden om te investeren in verschillende markten. Wanneer je investeert breng je de risico’s op voorhand zo goed mogelijk in kaart. Deze probeer je zoveel mogelijk te minimaliseren door strategische keuzes te maken.

Door slechte publiciteit over cryptocurrency’s door de media, zijn veel mensen terughoudend bij het investeren in de crypto markt. Dat terwijl de crypto markt èèn van de hardst groeiende markten ter wereld is. We zien nu een verandering in de berichtgeving en steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in cryptocurrency’s. Dit komt mede, omdat grote bedrijven gebruik maken van verschillende blockchain technologieën. Denk hierbij aan bedrijven als Tesla, ING group, Paypal, Visa, Shell, Pfizer, Mircrosoft en zelfs de Nederlandse regering. Ook accepteren steeds meer bedrijven betalingen met crypto. Cryptocurrency’s gaan de komende jaren een grote rol spelen in onze economie.

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de beleggers in de crypto markt hun geld verliezen. De meeste mensen weten niet precies wat ze doen en beleggen hun geld in de verkeerde coins en/of op de verkeerde momenten. Je wilt je risico’s zoveel mogelijk beperken door onderzoek te doen naar de crypto munt waar je in wilt investeren. Ook kun je doormiddel van grafiek analyses je risico’s beperken en potentiële kansen vroegtijdig inschatten. Buy low, sell high. Veel mensen doen dit niet en verkopen hun crypto munt met verlies.

Tevreden klanten

Onlangs een cursus traden bij Danick gevolgd. Hij is erg duidelijk en legt alles heel rustig uit. Ik wist hiervoor nog niets over Crypto, maar door hem heb ik het spel leren spelen! Ik zal zeker binnenkort nog een cursus bij hem volgen om mijn kennis verder te verbreden en up to date te houden. Ook heb ik al veel winst gepakt door zijn strategie!
July Bosman

Ik heb een coaching pakket bij DKCrypto aangeschaft omdat ik graag wilde investeren maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben blij met t persoonlijke contact en de goeie tips en lessen die erbij komen kijken wat mij weer motiveert om zelf ook meer onderzoek ernaar te doen. DKCrypto is zeer goed bereikbaar als ik ergens in vastloop en heeft ervoor gezorgd dat ik elke maand een leuk extraatje heb en geen zorgen hoef te maken of ik wel rondkom. Aanrader dus!

Lennaert Schinkel

Bij DKcrypto heb ik een coaching traject gevolgd en daar ben ik erg over te spreken. Naast het coachen heb ik ook een cursus traden gehad. Die combinatie zorgt ervoor dat ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.

Stefano van Hal

Vraag een gratis adviesgesprek aan