Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Over mij

Mijn naam is Danick Kleine en ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt. Wat in 2018 kleinschalig begon, is snel doorontwikkeld naar een passie en drive. Mijn interesse was al eerder gewekt, alleen zorgde mijn omgeving ervoor dat ik op dat moment het pad links liet liggen. In 2018 besloot ik kleinschalig Bitcoin aan te schaffen. Na de corona crash in 2020 ben ik mijzelf volledig gaan focussen op traden en investeren. In de bullrun van 2020/2021 heb ik met investeringen kunnen profiteren van de markt, maar daarna veel ingeleverd en heeft de markt mij een harde les geleerd: neem altijd winst!

Door de les die ik heb geleerd, kwam er een keerpunt in mijn leerproces en in mijn trading carrière. Ik kon consistent verliesgevend traden omzetten naar winstgevend traden. In de bullrun gaat alles omhoog, dus is traden en investeren niet lastig. In de bearmarkt en zijwaarts bewegende markt leerde ik echt traden. Ik begon grafieken te begrijpen, mijn risk te managen en misschien wel het belangrijkste: emoties onder controle te houden. Weet wanneer je wel en wanneer je niet moet traden.

Ik kreeg steeds meer affiniteit met de crypto space en dit inspireerde mij dermate, dat ik mijn ervaring deelde met mijn directe vriendenkring. Mijn passie om te traden en kennis over te dragen kwamen hier nog meer tot zijn recht en ik krijg daar ontzettend veel energie van. Dit heeft geresulteerd in vele avonden met vrienden eindeloos praten over grafieken en potentiële kansen.

Dit was de rede om een tweede onderneming op te starten: DKcrypto. Een aantal maanden later heb ik de keuze gemaakt om met mijn thuiszorg onderneming te stoppen, hierdoor kon ik mij volledig focussen op DKcrypto. In eerste instantie om mensen te coachen en later heb ik daar een cursus aan toegevoegd. Ik ben gestart met klassikaal lesgeven via Zoom, dit heb ik gedaan totdat ik online modules kon gaan implementeren op mijn website. 

Over DKcrypto

Traden is voor iedereen weggelegd, maar overschat de weg ernaartoe niet, die is lang en het succes hangt af van je eigen commitment. Als je na langere periode het punt bereikt, dat je account een consistente winstgroei heeft, ontstaat er een nieuw hoofdstuk in je leven. 

Onze missie is om jouw weg naar een succesvolle trader te verkorten. Dit kunnen wij bereiken door ons uitgebreide product met alle theorie die jij nodig zult gaan hebben. Wij willen dat je de theorie echt leert beheersen, door niet alleen te focussen op beeldmateriaal. Naast dat wij video en theorie materiaal aanbieden, krijg je ook na elke module een uniek examen om je kennis op de proef te stellen.

Het onderscheid dat DKcrypto maakt in deze markt is door de cursisten echt te leren traden. Met die gedachtegang is er een uitgebreid cursus pakket ontstaan voor een betaalbare prijs. Naast de cursus bieden wij ook coaching diensten aan. Hierin word je 1 op 1 begeleidt door een tradingexpert.

Vraag een gratis adviesgesprek aan