Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Over mij

Mijn naam is Danick Kleine en ik ben sinds enkele jaren actief in de cryptomarkt. In de eerste instantie ben ik begonnen als een holder. Later raakte ik steeds meer geïnteresseerd in daytraden. Na een tijd van fouten maken en verliesgevend traden, kwam er een keerpunt in mijn trading carrière. Ik kwam erachter dat het keerpunt in mijn leerproces prijsactie traden was. De prijs geeft je namelijk een indicatie. Daar kun jij vervolgens op reageren. Door veel ervaring op te doen, werd ik na een tijd winstgevend. Vanaf dat moment kon ik bouwen aan een portfolio voor langere termijn en daarnaast consistent winst maken met daytraden. 

Dit inspireerde mij dermate, dat ik mijn directe vriendenkring coaching aanbood. De één wilde graag leren daytraden en de andere had daar geen tijd voor, maar wilde graag samen een plan voor langere termijn maken. Al vrij snel merkte ik dat ik helemaal in mijn element kwam en pure passie mij verder dreef. 

Na een tijd enthousiasmeerde mij dit zodanig, dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, om mensen te kunnen begeleiden in de cryptomarkt. Variërend van prijsactie leren lezen tot het bieden van coaching. Ik ken zelf de gevoelens van het steeds falen met traden en geld verliezen. Het traden met emotie en daardoor arbitraire trades maken. Daarom geef ik jou alle tools om succesvol te kunnen worden in het traden. De veel gemaakte fouten, heb ik alvast voor je gemaakt haha. Vervolgens ligt de bal bij jou om de theorie daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. 

Ik geef mijn cursisten geen valse hoop om binnen een half jaar miljonair te zijn. Dat is ook een foutieve gedachtegang. Het is veel belangrijker hoe je jezelf ontwikkeld als trader, maar ook als persoon. Dan komt de rest vanzelf! 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contact

 

DKCRYPTO

Email: danick@dkcrypto.nl

KVK: 80105238