Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Cursus traden

Wil je actief deelnemen in de cryptomarkt en starten met traden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de cursus traden iets voor jou! In deze cursus leer je de basis tot en met het creëren van jouw eigen trading strategie. Deze cursus biedt jou de tools om na 5 lessen als een professional deel te kunnen nemen aan de cryptomarkt.

De cursus wordt gegeven in een live zoom sessie. Ideaal, omdat het op eigen locatie bij te wonen is en met persoonlijk contact. De cursus biedt een veilige leer omgeving, waarbij de cursusleider streeft om eenieder succesvol te kunnen laten traden. 

1 op 1 coaching sessie

Ben je al een enige tijd bezig met traden, maar heb je nog net de puntjes op de i nodig? Of wil je graag op weg geholpen worden in de cryptomarkt doormiddel van een strategie voor langere termijn? Dan is het raadzaam om een professional aan je zijde te hebben, die jou hierin verder kan begeleiden. In deze sessie kunnen we al je hulpvragen behandelen. In deze sessie gaan we een uur lang samen aan de slag middels een zoom sessie. Vooraf kun je je vragen insturen, zodat we tijdens de sessie doelgericht aan de slag kunnen gaan en het maximale resultaat kunnen behalen.

 

Prijs: €50 per sessie van een uur.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden!

Vraag een gratis adviesgesprek aan