Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Coaching

Loop je momenteel vast in je leerweg? Wil je hulp bij de ontwikkeling van strategie├źn voor de langere termijn of juist de puntjes op de i van jouw huidige trading technieken? Onze tradingexpert kan jouw helpende hand zijn!

In onze 1 op 1 coaching sessie kunnen we antwoord geven op al jouw hulpvragen. We kijken naar jouw behoeften en daarop leveren wij passend maatwerk. Je gaat een uur lang met een tradingexpert doelgericht aan de slag, daarbij is maximaal resultaat het streven. De sessie wordt gehouden op Zoom en opnemen is toegestaan. Dan kun je achteraf op je gemak de sessie nog terugkijken.

Flexibiliteit staat bij ons voorop. Wij bieden jou de mogelijkheid om een sessie zelf in te plannen, alleen wanneer het jou uitkomt! Weekenden of avonden is ook mogelijk.

Ga aan de slag met jouw trade maatje!

Prijs per sessie van een uur 50,-

Hoe plan ik een sessie in?

Stap 1: Bedenk jouw hulpvraag

Stap 2: Vraag een vrijblijvend gesprek aan met jouw hulpvraag. Schrijf deze zo concreet mogelijk op.

Stap 3: Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie

Stap 4: Plan met de tradingexpert een sessie in

Tevreden klanten

Onlangs een cursus traden bij Danick gevolgd. Hij is erg duidelijk en legt alles heel rustig uit. Ik wist hiervoor nog niets over Crypto, maar door hem heb ik het spel leren spelen! Ik zal zeker binnenkort nog een cursus bij hem volgen om mijn kennis verder te verbreden en up to date te houden. Ook heb ik al veel winst gepakt door zijn strategie!
July Bosman

Ik heb een coaching pakket bij DKCrypto aangeschaft omdat ik graag wilde investeren maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben blij met t persoonlijke contact en de goeie tips en lessen die erbij komen kijken wat mij weer motiveert om zelf ook meer onderzoek ernaar te doen. DKCrypto is zeer goed bereikbaar als ik ergens in vastloop en heeft ervoor gezorgd dat ik elke maand een leuk extraatje heb en geen zorgen hoef te maken of ik wel rondkom. Aanrader dus!

Lennaert Schinkel

Bij DKcrypto heb ik een coaching traject gevolgd en daar ben ik erg over te spreken. Naast het coachen heb ik ook een cursus traden gehad. Die combinatie zorgt ervoor dat ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.

Stefano van Hal

Vraag een gratis adviesgesprek aan