Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Coaching

Ben je al een enige tijd bezig met traden, maar heb je nog net de puntjes op de i nodig? Of wil je graag op weg geholpen worden in de cryptomarkt doormiddel van een strategie voor langere termijn? Dan is het raadzaam om een professional aan je zijde te hebben, die jou hierin verder kan begeleiden. In deze sessie kunnen we al je hulpvragen behandelen. Door mijn persoonlijke begeleiding kunnen we direct je vaardigheden verbeteren. In deze sessie gaan we een uur lang samen aan de slag middels een zoom sessie. Vooraf kun je je vragen insturen, zodat we tijdens de sessie doelgericht aan de slag kunnen gaan en het maximale resultaat kunnen behalen.

 

Coaching sessie prijs: 50,-

Tevreden klanten

Onlangs een cursus traden bij Danick gevolgd. Hij is erg duidelijk en legt alles heel rustig uit. Ik wist hiervoor nog niets over Crypto, maar door hem heb ik het spel leren spelen! Ik zal zeker binnenkort nog een cursus bij hem volgen om mijn kennis verder te verbreden en up to date te houden. Ook heb ik al veel winst gepakt door zijn strategie!
July Bosman

Ik heb een coaching pakket bij DKCrypto aangeschaft omdat ik graag wilde investeren maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben blij met t persoonlijke contact en de goeie tips en lessen die erbij komen kijken wat mij weer motiveert om zelf ook meer onderzoek ernaar te doen. DKCrypto is zeer goed bereikbaar als ik ergens in vastloop en heeft ervoor gezorgd dat ik elke maand een leuk extraatje heb en geen zorgen hoef te maken of ik wel rondkom. Aanrader dus!

Lennaert Schinkel

Bij DKcrypto heb ik een coaching traject gevolgd en daar ben ik erg over te spreken. Naast het coachen heb ik ook een cursus traden gehad. Die combinatie zorgt ervoor dat ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.

Stefano van Hal

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contact

 

DKCRYPTO

Telefoon mobiel: 06-18937136

Telefoon vast: ‎035-2203012

Email: danick@dkcrypto.nl

KVK: 80105238