Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Gratis cursus traden

Traden begint allemaal met basiskennis. Ik heb voor jullie meerdere modules gemaakt om die kennis te kunnen bemachtigen op èèn plek. Wat leer je in deze modules? Je leert onder andere wat bitcoin en altcoins zijn, strategieën die je kunt toepassen en ik geef je handige tools en tips. Als je de modules hebt afgerond, heb je alle basisinformatie tot je beschikking die je nodig hebt bij het traden. Ook voor mensen met enige ervaring zitten er leerzame onderwerpen bij!

Module 1

 • Wat is bitcoin?
 • Wat zijn altcoins
 • Blockchain
 • DCA
 • Swingtraden
 • Daytraden
 • Scalpen
 • Mindset

Module 2

 • Tradingview van a tot z
 • Handige kalander
 • Heatmaps

Module 3

 • Candlesticks
 • Basis principes prijsactie traden

Module 4

 • Risico’s van het opslaan van je crypto op exchanges

 • Ledger

 • 2 factor authentication

 • Hacken en/of oplichting trucs

Heb je deze modules succesvol afgerond? Wow perfect! Dat is de eerste stap voor het zijn van een succesvolle trader! Je kunt nu een inschatting maken of de cryptomarkt en traden iets voor jou zou kunnen zijn! Je kunt op mijn YouTube-kanaal kijken naar meer content. Hierop wordt informatieve content gedeeld, maar behandel ik ook technische analyses. Als je de volgende stap wilt maken richting winstgevend traden kun je hier de cursus traden bekijken.

Tevreden klanten

Onlangs een cursus traden bij Danick gevolgd. Hij is erg duidelijk en legt alles heel rustig uit. Ik wist hiervoor nog niets over Crypto, maar door hem heb ik het spel leren spelen! Ik zal zeker binnenkort nog een cursus bij hem volgen om mijn kennis verder te verbreden en up to date te houden. Ook heb ik al veel winst gepakt door zijn strategie!
July Bosman

Ik heb een coaching pakket bij DKCrypto aangeschaft omdat ik graag wilde investeren maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben blij met t persoonlijke contact en de goeie tips en lessen die erbij komen kijken wat mij weer motiveert om zelf ook meer onderzoek ernaar te doen. DKCrypto is zeer goed bereikbaar als ik ergens in vastloop en heeft ervoor gezorgd dat ik elke maand een leuk extraatje heb en geen zorgen hoef te maken of ik wel rondkom. Aanrader dus!

Lennaert Schinkel

Bij DKcrypto heb ik een coaching traject gevolgd en daar ben ik erg over te spreken. Naast het coachen heb ik ook een cursus traden gehad. Die combinatie zorgt ervoor dat ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.

Stefano van Hal

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contact

 

DKCRYPTO

Email: danick@dkcrypto.nl

KVK: 80105238