Crypto investment consultant

DKCRYPTO

Cursus traden

Wil je actief deelnemen in de cryptomarkt en starten met traden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de Crypto Basic Trader Course iets voor jou! Leer de basis tot en met het creëren van jouw eigen trading strategie. Deze cursus biedt jou de tools om na 5 lessen als een professional deel te kunnen nemen aan de cryptomarkt. Na de 5 lessen krijg je een examen om te laten zien dat jij de kennis daadwerkelijk beheerst, zodat je deze toe kunt passen in de praktijk. Na het behalen van het examen krijg je een certificaat!

De cursus wordt gegeven in een live zoom sessie. Ideaal, omdat het op eigen locatie bij te wonen is. De cursus biedt een veilige leer omgeving waarbij de cursusleider streeft om eenieder succesvol te laten traden.

Coaching pakketten

Als je nieuw bent in de cryptomarkt, is het raadzaam om een professional aan je zijde te hebben. Niet alleen ter bescherming van je vermogen, ook maken we jou weg wijs in de cryptomarkt. Samen brengen we jouw doelen in kaart om deze te kunnen gaan realiseren.

Dit kan bij langere termijn investeringen, daytraden en coaching na de cursus traden.

Door onze ervaring kunnen we jou enorm veel tijd en fouten besparen!

Aan de hand van een gratis adviesgesprek, kijken we wat het best bij jou past.

Combipakketten

Tevreden klanten

Onlangs een cursus traden bij Danick gevolgd. Hij is erg duidelijk en legt alles heel rustig uit. Ik wist hiervoor nog niets over Crypto, maar door hem heb ik het spel leren spelen! Ik zal zeker binnenkort nog een cursus bij hem volgen om mijn kennis verder te verbreden en up to date te houden. Ook heb ik al veel winst gepakt door zijn strategie!
July Bosman

Ik heb een coaching pakket bij DKCrypto aangeschaft omdat ik graag wilde investeren maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben blij met t persoonlijke contact en de goeie tips en lessen die erbij komen kijken wat mij weer motiveert om zelf ook meer onderzoek ernaar te doen. DKCrypto is zeer goed bereikbaar als ik ergens in vastloop en heeft ervoor gezorgd dat ik elke maand een leuk extraatje heb en geen zorgen hoef te maken of ik wel rondkom. Aanrader dus!

Lennaert Schinkel

Bij DKcrypto heb ik een coaching traject gevolgd en daar ben ik erg over te spreken. Naast het coachen heb ik ook een cursus traden gehad. Die combinatie zorgt ervoor dat ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.

Stefano van Hal

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contact

 

DKCRYPTO

Telefoon mobiel: 06-18937136

Telefoon vast: ‎035-2203012

Email: danick@dkcrypto.nl

KVK: 80105238